На Житомирщині двоє дітей-переселенців утекли з дому

Утікачів виявили в електричці в Хмельницькій області

На Житомирщині двоє дітей-переселенців у…

Двоє малолітніх братів з Чуднівського району, що на Житомирщині, образившись на свою матір, вирушили електричкою світ за очі. Поліцейські зустріли мандрівників уночі на залізничній станції у Хмельницькій області і повернули додому. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

Пізно увечері 14 лютого до Чуднівського відділення поліції зателефонувала схвильована 34-річна жителька одного із сіл і повідомила про зникнення її синів 10 та 11 років. За її словами, хлопці вранці пішли до школи і не повернулися додому. У самостійних пошуках мати збилася з ніг, проте знайти дітей так і не змогла.

Ця жінка з трьома дітьми переїхала на Житомирщину з Донецької області і оселилася у Чуднівському районі. Ії сини навчаються у 3-му класі місцевої загальноосвітньої школи. Вдень мама по телефону насварила одного з синів за його поведінку, тому поліцейські запідозрили, що причиною неповернення додому дітей стали непорозуміння з матір'ю.

На розшук хлопчиків були зорієнтовані усі наряди місцевої поліції. Правоохоронці опитали місцевих жителів і дізналися, що дітей люди бачили удень на місцевій залізничній станції. Згодом встановили, що вони сіли в одну з міжміських електричок і поїхали нею до Хмельницької області.

На найближчій станції, у м. Шепетівці, у вагоні електропотягу було виявлено двох розшукуваних мандрівників. Дорогою додому старший хлопець розповів поліцейським, що образився на маму після телефонної розмови, а тому підмовив брата піти з дому.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme