UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вознесенщині розбійник пограбував та зґвалтував жінку у власному будинку

Злочинець вдерся до помешкання через вікно та погрожував насильством жінці та її дитині

На Вознесенщині розбійник пограбував та…

У Вознесенському районі впродовж декількох годин поліцейські затримали ґвалтівника-розбійника. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Близько 6:00 ранку 14 лютого до Вознесенського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканки району про те, що відносно неї скоєно злочин. Заявниця розповіла, що близько 4:00 ранку до її оселі, пошкодивши металопластикове вікно, проник невідомий. Прокинулась молода жінка від того, що незнайомець, насунувши шапку собі на очі, тягнув її з ліжка, закриваючи рот долонею та наказуючи мовчати. "Вже в іншій кімнаті, зловмисник побив потерпілу та, погрожуючи фізичним насильством відносно неї та її малолітньої дитини, відібрав золоту обручку та насильницьким шляхом задовольнив статеву пристрасть неприродним шляхом. Після цього злочинець забрав у господині 350 гривень", - повідомили в полції.

Наказавши домовласниці лягти на ліжко долілиць та не підніматись, нападник пішов до виходу, забравши ще й мобільний телефон та електродриль. Протягом декількох годин особу зловмисника встановили. Затримали поліцейські розбійника-ґвалтівника під час спроби збути відібрану золоту обручку.

Зловмисник, 33-річний чоловік, виявився раніше судимим за скоєння злочинів майнової спрямованості. Він заперечив свою причетність до скоєння вказаних злочинів. Але під час санкціонованого судом обшуку в одному з місць його мешкання, поліцейські вилучили мобільний потерпілої. Також повернули заявниці електродриль, яку злочинець вже встиг продати.

Наразі ґвалтівника затримано у порядку ст.208 КПК України та оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.153 КК України "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом" та ч.3 ст.187 КК України "Розбій", санкції яких передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme