UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії жінка побила чоловіка і поїла горілкою, щоб він забув про коханку

Зловмисниця кілька днів утримувала під замком свого чоловіка. Бранця побили, покалічили і поїли алкоголем, домагаючись від нього подружньої вірності

Про це передає Depo.ua з посиланням на сайт обласного управління СК Росії.

Слідчі Володимирської області порушили кримінальну справу стосовно 36-річної мешканки Олександрівського району та її 41-річного знайомого. Зловмисниця кілька днів утримувала під замком свого чоловіка.

Встановлено, що підслідна рано овдовіла. Від першого шлюбу у неї залишилася дитина. Потім вона знову вийшла заміж і прожила в шлюбі понад десяти років, народивши другу дитину.

"У певний час взаємини між подружжям стали складними. Для матеріальної підтримки сім'ї близько року тому чоловік виїхав в Московську область на заробітки", - пояснюють слідчі.

Глава сімейства систематично приїжджав до дружини і дітей, але з часом почав все рідше з'являтися вдома. Як виявилося, в сусідньому регіоні у нього з'явилася коханка.

На початку грудня 2016 року чоловік зателефонував дружині і повідомив, що хоче приїхати поспілкуватися з дитиною. Жінка вирішила гарненько підготуватися до його приїзду, щоб насильно утримати благовірного і зміцнити шлюбні узи. У свої плани вона посвятила 41-річного знайомого.

"11 грудня 2016 року, коли чоловік з'явився в квартирі, його зустріла дружина і її знайомий. Вони напали на потерпілого і завдали удари битою і дерев'яними брусками по руках і ногах", - йдеться в прес-релізі управління СК РФ.

Потім у потерпілого відібрали телефон. Заручника прив'язали до стільця і ​​насильно поїли горілкою. В один із днів його також змусили зателефонувати коханці і оголосити, що він залишиться з дружиною і його повернення чекати не варто.

Незаконне утримання чоловіка тривало до 19 грудня 2016 року, коли його врятувала стривожена коханка. Вона сама приїхала в Олександрівський район і звернулася до правоохоронних органів.

Поліцейські визволили з "домашнього полону" 31-річного потерпілого. У чоловіка діагностовано множинні гематоми, перелом лівої руки. Постраждалого госпіталізували.

Пройшовши курс лікування, невірний чоловік виписався з лікарні і поїхав до своєї коханої в Московську область. Його ревнивою дружині і її спільникові слідчі інкримінують п. "А, в, г" ч. 2 ст. 127 КК РФ ( "Незаконне позбавлення волі, вчинене групою осіб, поєднане з застосуванням насильства і предметів, використовуваних як зброї"). Підозрюваним загрожує по п'ять років позбавлення волі.

"З огляду на, що на утриманні підозрюваної жінки знаходиться двоє неповнолітніх дітей, до ситуації привернуто увагу органів системи профілактики", - додали в СК Росії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme