UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії чоловік вкрав два шматка сиру, щоб повернутися у в'язницю

У місті Заполярний Мурманської області в одному з магазинів чоловік попався на крадіжці сиру

Він був спійманий на місці злочину, співробітники поліції склали на злодія протокол і відпустили під підписку про невиїзд. Однак чоловік не зупинився і вкрав в іншому магазині ще два шматка сиру, після чого був затриманий співробітниками ОВО Росгвардії, передає Depo.ua з посиланням на severpost.

Як з'ясувалося, крадіжку скоїв раніше неодноразово судимий житель селища Корзуново Печенгского району. За словами чоловіка, він крав сир, щоб повернутися у в'язницю.

"Раніше чоловік вже був судимий за крадіжку, грабіж і погрозу вбивством. Вийшовши на свободу, не зміг знайти роботу, реалізувати себе, що і призвело до таких наслідків. До появи таких злочинців призводить відсутність в Мурманську реабілітаційних центрів для звільнених з в'язниці людей", - повідомила начальник прес-служби УМВС Росії по Мурманської області Марина Шихова.

Загальна вартість викрадених продуктів харчування склала 318 рублів, що дозволяє відносно викрадача сиру порушити кримінальну справу за ч. 1 ст. 161 КК РФ "Грабіж". Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme