UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині після сварки родичі влаштували поножовщину

Чоловіка з ножовим пораненням відвезли до лікарні 

На Миколаївщині після сварки родичі влаш…

Баштанські поліцейські затримали 36-річного чоловіка за скоєння замаху на життя людини. Зловмиснику оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

15 лютого близько 13:00 год. до Баштанського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканців одного з сіл району про те, що до місцевого фельдшерсько-акушерського пункту із ножовими пораненнями тулуба, у тяжкому стані, доставлено 45-річного місцевого мешканця.

Як з'ясувалось, тілесні ушкодження поранений отримав під час спільного розпивання спиртних напоїв зі своїм родичем. Чоловіки у певний момент посварилися, почали з'ясовувати стосунки, а потім 35-річний домовласник схопив ніж та намагався вдарити ним свого товариша по голові. Поранений встиг закритись рукою, але зловмисник, порізавши руку родича, не зупинився й вдарив його ще раз – у грудну клітину.

Коли потерпілий впав, то домовласник, "заспокоївшись", пішов спати, а його родич із останніх сил поповз на вулицю, де його і знайшли односельці.

Слідчими розпочато кримінальне провадження у порядку ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 КК України "Замах на вбивство", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Злочинця затримано у порядку ст.208 КПК України та оголошено про підозру у скоєнні зазначеного злочину. Наразі речовий доказ – ніж, вилучено та направлено для проведення експертизи. Тривають слідчі дії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme