На кордоні із Польщею знову вилучили цигарки

Сума оцінки вилученого курива склала більше 7 тисяч гривень

 

Сигарети, приховані у конструктивних особливостях чотирьох автомобілів, намагалися перемістити по той бік кордону громадяни України та Польщі. Про це інформує прес-служба ДПСУ, пише Depo.Львів.

Прикордонники Мостиського та Чопського загонів виявили куриво в автомобілях "Фольксваген" та "Фіат" у пунктах пропуску "Краківець" та "Малий Березний".

В паливному баку, лонжеронах та ніші коробки передач українець приховав 780 пачок сигарет, а поляк – в подвійне днищі автомобіля запакував більше 2,2 тисячі пачок курива. За дані правопорушення, згідно з чинним законодавством України, крім контрабандних сигарет, у водіїв обох автомобілів вилучили і автотранспорт.

Ще два транспортні засоби виявили прикордонники Луцького та Львівського загонів у пунктах пропуску "Ягодин" та "Устилуг".

У легкових автомобілях"БМВ" та "Опель", які прибули під керуванням громадян Польщі та України, прикордонники виявили тайники з тютюном в салоні і під обшивкою багажника. У такий спосіб наш і іноземний громадяни намагалися перевезти через кордон 180 та 230 пачок сигарет відповідно.

Сума оцінки вилученого курива склала більше 7 тисяч гривень.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme