UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Моргунов і Олійник запрошують депутатів попрацювати

На наступному тижні відбудеться позачергова сесія Вінницької обласної ради та чергова сесія Вінницької міської ради

Моргунов і Олійник запрошують депутатів…

Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на відповідні розпорядження голів рад - Анатолія Олійника та Сергія Моргунова.

Позачергова 15 сесія Вінницької обласної ради відбудеться у вівторок, 21 лютого. На розгляд сесії винесено три питання: про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2016 рік; про внесення змін до рішення "Про обласний бюджет на 2017 рік"; а тако - про трудові відносини з керівниками обласних комунальних підприємств, установ, закладів, організацій — об'єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області".

Чергова 16 сесія Вінницької міськради відбудеться у п'ятницю, 24 лютого. Планується, що депутати розглянуть 51 питання та "різне". Зокрема, передбачається внести зміни та доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Вінниці на 2017 рік. Кілька питань порядку денного стосуються охорони навколишнього природного середовища. Крім того у порядку денному низка земельних, майнових питань та рішень щодо оптимізації роботи виконавчих органів міськради.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme