Міддлтон не може народити, тому звернеться до сурогатної матері

Західні ЗМІ стверджують, що стано здоров'я 35-річної Кейт Міддлтон викликає занепокоєння

Британський принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон, у яких є 3-річний син Джордж та 1-річна донька Шарлотта, хочуть знову стати батьками, передає Depo.ua з посиланням на "Radar Online".

Через харчові розлади поведінки, вага герцогині Кембріджськох знизилась до мінімуму - 42 кілограмів.

Міддлтон, котра мріяла стати мамою шістьох дітей, умовила чоловіка вдатися до запліднення в пробірці та скористатися послугами сурогатної матері. Сама ж Кейт уже звернулася до фахівців, щоби вилікуватися від розладів харчової поведінки.

"Із бідною Кейт лихо, фізичне та психологічне. Її розлади харчової поведінки вийшли з-під контролю", - розповів інформатор сайту.

"Також вона переконана в тім, що новий малюк зцілить проблеми в їхньому шлюбі. Але вона втратила дуже багато ваги, вона не в змозі завагітніти", - додав він.

Принц Вільям, зі свого боку сподівається, що народження третьої дитини допоможе його дружині та врятує її.

Подейкують, що у палаці проблемами Міддлтон хоче скористатися дружина принца Чарльза Камілла, яка запевняє, що Кейт дуже "слабка", тому не зможе виконувати обов'язки королеви Британії.

У свою чергу, деякі джерела натякають на те, що принц Чарльз змусив Каміллу лікуватися від алкогольної залежності, пригрозивши їй розлученням.

Нагадаємо, BAFTA-2017: поява Кейт Міддлтон та принца Вільяма спричинила фурор.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme