UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Із Дніпра - до Синевира: Ведмедиця Ляля останньою покинула зоозону

Ще навесні міська рада Дніпра під наполегливим тиском волонтерів-зоозахисників прийняла рішення про розформування Дніпровського зоопарку на Монастирському острові

Із Дніпра - до Синевира: Ведмедиця Ляля…

З часу розформування Дніпровського зоопарку на Монастирському острові всі тварини встигли отримати новий дім. Однак із шестирічною ведмедицею виникли деякі проблеми, йдеться в сюжеті 9-channel.com, пише Depo.Закарпаття.

Приголомшена нечуваною увагою активістів і преси, Ляля знітилась і більше 2-х годин не хотіла виходити зі свого вольєру.

Зоозахисники зазначають: Ляля в гарному стані і взмозі спокійно пережити переїзд у заповідник. Хоча спати, як годиться ведмедям у дикій природі, вона і не збиралася.

Реабілітаційний центр бурого ведмедя "Синевир" створено для опіки над тваринами, що зазнали жорстокого поводження та відновлення популяції ведмедів. Клишоногі тут живуть, як на курорті — вольєри розташовані на лісовій ділянці в 12 га, мають басейни, барлоги та ігрові конструкції, а раціони розписують на кожний період року. Тож волонтери зі спокійним серцем віддають підопічну в добрі руки.

Нагадаємо, у Центрі, окрім інших живе ведмідь Кузьма із Кропивницького, Жора із Херсонщини.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme