UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

І знову про "пересічників": Про всяк випадок готуйте черговий законопроект

Мінфін не підтримав п'ять законопроектів щодо врегулювання питання "пересічки", однак не заперечує проти шостого

І знову про "пересічників": Про всяк вип…

Із шести зареєстрованих у ВР законопроектів щодо врегулювання питання "пересічки" Мінфін не підтримує п'ять, які були подані на розгляд народних депутатів у період із грудня 2014 до березня 2016 року. Про це йдеться у відповіді Мінфіну губернатору Закарпаття, пише Depo.Закарпаття з посиланням на офіційний сайт Геннадія Москаля.

"Вважаємо, що спосіб врегулювання ситуації має відповідати нормам міжнародної Конвенції про тимчасове ввезення, стороною якої є Україна, задовольняти вимоги власників придбаних за кордоном легкових автомобілів та при цьому забезпечувати надходження до державного бюджету від оподаткування тимчасово ввезених транспортних засобів", – йдеться в листі за підписом заступника міністра фінансів Євгена Капінуса.

Разом із тим, за результатами засідань робочої групи з урегулювання ситуації на розгляд Верховної Ради України подано законопроект "Про внесення змін до Митного кодексу України (щодо врегулювання транзиту та тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування)", який спрямовано на вирішення питання "пересічки".

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme