UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Холодницький анонсував нові підозри у справі про "чорну касу" ПР

У справі про так звану "чорну бухгалтерію" Партії регіонів готуються нові підозри, але вони ще не надходили на затвердження Спеціальної антикорупційної прокуратури 

Про це в ефірі телеканалу "112-Україна" повідомив голова САП Назар Холодницький, передає Depo.ua.

"Щось готується, в нас на погодження нічого не надійшло. Детективи планують скласти якісь інші підозри по певних суб'єктах. Але підозра має бути підкріплена доказами, і тому треба відходити від принципу – що затримати і все. Затримати завжди легше, ніж довести справу до суду і вироку. Ми тільки зараз можемо почути про вироки у справах, які почати навіть до Майдану", – зазначив Холодницький.

Нагадаємо, що 28 травня колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак передав до НАБУ документи, що підтверджують незаконні виплати "Партією регіонів" готівкових коштів (2 млрд грн) низці колишніх та нинішніх високопосадовців.

Зокрема, 13 червня в НАБУ допитали голову ЦВК Михайла Охендовського, його заступника Андрія Магеру та члена ЦВК Жанну Усенко-Чорну. Спеціалізована антикорупційна прокуратура взяла зразки почерку Охендовського та деяких нардепів, які фігурують у цій справі, а НАБУ склало підозру Охендовському. Проте у листопаді САП повернула до НАБУ проект підозри щодо голови ЦВК.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme