До річниці Майдану в Києві встановлять металошукачі та посилять охорону на в'їздах

До охорони правопорядку в Києві на час проведення урочистих заходів, присвячених річниці Майдану, залучать шість тисяч правоохоронців 

Про це на брифінгу повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко, передає Depo.ua.

За його даними, зокрема, для забезпечення правопоряду в Києві залучать 3 тис. військових Нацгвардії, додаткові патрулі поліції, додаткові сили з інших регіонів, 15 кінологічних груп та групи вибухотехніків.

"Обмеження будуть вводитися в залежності від оставин. Про це буде додатко повідомлено нами і КМДА. Поки ми плануємо перекривати 19 лютого Хрещатик та прилеглі вулиці. Будуть встановлені металошукачі, здійснюватиметься поверхневий огляд", - розповів Крищенко.

Крім того, планується посилити охорону на 8 контрольно-пропускних пунктах на в'їздах до міста. До цих заходів будуть залучатися і військові Нацгвардії.

"Взагалі ми вважаємо, що заходи пройдуть спокійно. Поліція має достатньо сил, щоб забезпечити спокій і безпеку киян і учасників акцій, які проходитимуть в центрі Києва", - зазначив начальник київської поліції.

Нагадаємо, за даними СБУ, у Києві до річниці Майдану з 18 по 22 лютого заплановано приблизно 17 масових заходів. При цьому на восьми з цих заходів силовики допускають реалізацію насильницького сценарію.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme