UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бухгалтера однієї з шкіл Хмельницького судитимуть за махінації з зарплатами

Жіка просто відбирала в інших, а додавала собі, нараховуючи зароблене

Бухгалтера однієї з шкіл Хмельницького с…

Правоохоронці Хмельницького викрили "нечистого на руку" бухгалтера однієї з місцевих шкіл, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Будучи службовою особою, відповідальною за нарахування та виплату заробітної плати працівникам навчального закладу, ефективне витрачання фонду заробітної плати, бухгалтер підробляла розрахунково-платіжні відомості. При цьому, свій заробіток посадовець щомісяця збільшувала за рахунок зменшення зарплати інших працівників," - розповідає керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц.

Досудове розслідування, яке здійснювали слідчі відділу Хмельницького відділу поліції ГУ НП в області за процесуального керівництва місцевої прокуратури, встановили, що бухгалтер таким чином привласнила кошти, призначені для виплати заробітної плати працівникам школи, на суму близько 25 тисяч гривень.

На сьогодні обвинувальний акт у кримінальному провадженні за чч.2,3 ст.191 - заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно, ч. 1 ст. 366 - службове підроблення ККУ, перебуває на розгляді у Хмельницькому міськрайонному суді.

Санкції інкримінованих статтей передбачають максимальне покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme