Зозуля: Готовий йти у Дніпро пішки

Український нападник "Бетіса" Роман Зозуля прокоментував можливість пограти в оренді за "Дніпро"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на FootballHub. Нагадаємо, що раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Зозулі можуть дозволити пограти в оренді за "Дніпро" після того, як через скандал з фанатами зірвалася його угода з "Райо Вальєкано". Втім, пізніше виявилося, що "Дніпро" не має права заявити Зозулю через заборону на трансфери.

Ось як прокоментував можливу оренду в "Дніпрі" сам Зозуля: "Якщо буде хоча б найменша ймовірність того, що можна повернутися в "Дніпро", то я, звичайно ж, готовий. За цю емблему я готовий битися. Якби така можливість випала, то я б вже і пішки туди пішов.

Моя мрія - щоб "Дніпро" жив, і там знову зібрався той склад, який був 2 роки тому. У Дніпрі було свято футболу, був забитий стадіон, ми грали проти топ-клубів, місто жило футболом".

Нагадаємо, що українського нападника Романа Зозулю фанати "Райо Вальєкано" звинуватили у нацизмі через підтримку українських військових. Іспанський "Бетіс" вирішив повернути собі українського футболіста через звинувачення з боку фанатів мадридського клубу в нацизмі. "Райо Вальєкано", а також керівництво іспанської ліги (Ла Ліга) та Асоціація іспанських гравців (АФЕ) наполягають, що український нападник може виступати за мадридський клуб.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme