UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому суд виніс вирок трьом молодикам за розбійний напад

Злодіям присудили більш ніж по п'ять років неволі та відшкодування матеріальної шкоди

У Хмельницькому суд виніс вирок трьом мо…

У Хмельницькому засудули трьох молодиків на роки позбавлення волі за розбійний напад і грабіж, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу обласної поліції.

"Троє молодиків, які раніше робили ремонт у квартирі і мали від неї ключі, ввірвались всередину, побили власника та викрали у нього гроші, планшет та блок цигарок. Зловмисників за "гарячими слідами" затримали патрульні", - пишуть правоохоронці.

Троє жителів Деражнянського району - двоє братів 1987 та 1996 років народження, а також їхній 19-річний товариш готувалися до скоєння злочину: для маскування одягли на голови жіночі панчохи та взяли ключі від вхідних дверей.

Нападники сильно побили господаря. Лікарі діагностували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, перелом декількох ребер, а також численні гематоми по всьому тілу.

Зловмисники відібрали у господаря близько 6 тисяч гривень, планшет та блок цигарок "Президент" і зникли з місця події. Загальна сума збитку склала 8,5 тисяч гривень.

Потерпілий практично одразу зателефонував до поліції.

"Орієнтування на нападників було розіслане усім екіпажам патрульної поліції і невдовзі зловмисники були затримані. Незважаючи на те, що чоловіки були в крові і при собі мали всі викрадені речі, вони до останнього заперечували свою причетність до скоєння злочину", - розповідають у поліції.

Нещодавно Хмельницький міськрайонний суд розглянув матеріали провадження і визнав підсудних винними у вчиненні злочину.

Братам присудили міру покарання у вигляді п'ять років позбавлення волі, а їхньому товаришу, який був ініціатором нападу, сім років і шість місяців ув'язнення.

Також зловмисників зобов'язали сплатити потерпілому 15 тисяч гривень моральної шкоди.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme