Військова прокуратура віддасть під суд миколаївського податківця, що "погорів" на хабарі

Перший заступник голови управління Держфіскальної служби в області вимагав через посередника майже 700 тис. грн хабара

Військова прокуратура віддасть під суд м…

Військова прокуратура Одеського гарнізону Південного регіону України завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт щодо першого заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області. Про це йдеться на сайті військової прокуратури, повідомляє Depo.Миколаїв.

Слідству встановил, що за неперешкоджання у здійсненні підприємствами комерційної діяльності посадовець, залучивши свого знайомого в якості посередника, вимагав та отримав від підприємця неправомірну вигоду на загальну суму майже 700 тисяч гривень. У серпні 2016 року після одержання в черговий раз хабара підполковника податкової міліції разом з посередником затримали правоохоронні органаи.

Наразі військова прокуратура Одеського гарнізону Південного регіону України обвинувальний акт за ч. 4 ст. 368, ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 369-2 КК України скерувала до суду.

Нагадаємо, що справа стосується першого заступника начальника Головного управління ДФС в Миколаївській області Романа Підгородинського, сина депутата Миколаївської облради Миколи Підгородинського. Податківця заарештували, а потім внесли більше мільйона гривень застави.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme