Ватажки "Л-ДНР" готують звернення до Трампа, Меркель і Путіна

У "ДНР" і "ЛНР" триває збір підписів під "спільним зверненням" ватажків "народних рад ДНР і ЛНР" Дмитра Пушіліна і Володимира Дегтяренка до президентів Росії і США, а також до канцлера Німеччини з вимогою чинити тиск на українське керівництво і "зупинити геноцид в Донбасі"

Про це на своїй сторінці в Facebook написав нардеп, координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

"За даними "ДНР", станом на вечір 14 лютого зібрано 116 474 підписи, в "ЛНР" на 11 лютого відзвітували про збір 153 тис. підписів. При цьому збір підписів проводиться виключно "за вказівкою" серед представників комунальних служб, соцпрацівників, працівників установ та інших "бюджетників", а також бойовиків - тобто в середовищі контингенту, на якого у ватажків "Л-ДНР" є прямі важелі впливу. Так, серед підписантів - співробітники "Донецької міської лікарні №1", комунального підприємства "Служба єдиного замовника Ворошиловського району Донецька", "Пенсійного фонду" в Горлівці, "Фонду соцтраху" в Кіровському, "Харцизького центру зайнятості", Зуївського енергетичного технікуму, дитячого № 50 саду Тореза, школи №1 Єнакієвого і т.д., і т.п. Одночасно фіксується, що під час зборів колективів підприємств і установ для збору підписів, останні ставляться до додатків в формі таблиць із зазначенням особистих даних підписанта, при цьому текст самого "звернення" підписантам не надається", - написав він.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme