Український футбольний клуб готується знятися зі змагань, - ЗМІ

Херсонський "Кристал" близький до зняття з розіграшу першості Другої ліги

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Sport Arena. За два тури до завершення осінньої частини чемпіонату з "Кристала" пішли головний тренер Сергій Шевцов, а також ряд гравців. Через кілька тижнів їх приклад наслідували майже всі футболісти, що залишилися, і персонал клубу.

На сьогодні немає ніяких зрушень в бік реанімації "Кристала". Хоча на цей рік для футбольного клубу місто виділило 1,9 млн грн, але займатися професійним футболом в області нікому - останньою людиною, яка допомагала вирішувати проблеми "Кристала", був начальник херсонського міськспорткомітету Юрій Кліментенко, але і він подав у відставку цієї зими.

При цьому ситуація ускладнюється тим, що клубу терміново потрібно пройти атестацію, підібрати гравців, а 23 лютого - заявитися на весняну частину сезону.

На даний момент головним тренером команди є Олексій Якименко, а з колишнього складу в Херсоні залишається хіба що два-три футболісти. Але і вони нічого не знають про майбутнє клубу. Новий колектив не збирається, вже не кажучи про підготовку його до чемпіонату. І на питання, чи збереться, ніхто в обласному центрі відповісти не може.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme