UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Учені довели, чому п'яним чоловікам подобаються всі жінки

Розкрито таємницю фрази "Некрасивих жінок не буває, буває мало горілки"

Учені довели, чому п'яним чоловікам…

Ясна річ, що "безмежна любов" до будь-якої жінки пов'язана з алкогольним сп'янінням, але як саме це працює, пише Depo.Закарпаття з посиланням на Вdzhola.

1 (3)

Для початку зайдемо з боку науки і дізнаємося, що робить з тобою алкоголь, якого ти вже добряче прийняв на груди. Досить 1-2 проміле, щоб порушити крихку рівноваги між процесами гальмування і збудження, які півгодини тому регулював твій тверезий мозок. Загалом, твої "гальма" більше не гальма і "море стає зовсім по коліно".

foto-posle-pohmelja_12_1

Ось ти вже перетворився в жартівника і, поза всякими сумнівами, любителя жінок. Інформація, що надходить в тебе з навколишнього світу, починає як би змазуватися, гострота сприйняття знижується (саме тому водити автомобіль нетверезим громадянам заборонено!), почуття небезпеки зникає і ти готовий до різноманітних подвигів, в тому числі і сексуальних.

2 (2)

І тут на сцену з оркестром виходять британські вчені, у яких вже є готове дослідження. Виявляється, під впливом алкоголю ти до всього вище переліченого втрачаєш здатність відрізняти симетричні (а значить більш привабливі) обриси від несиметричних.

Картинки по запросу пить алкоголь Screenshot_10

Отже, почуття небезпеки придушене, розрізняти красу облич ти не здатен, інформація змазується, ти сміливий і рішучий, а тому, побачивши спокусливі обриси спідниці міні, негайно вирушаєш зізнаватися в любові і пропонувати руку і серце першій-ліпшій жінці! Розумні, але не дуже "симетричні" дівчата, будь впевнений, із задоволенням запишуть твоє зізнання на телефон. І все інше теж!

4 (2)

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme