UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У вінницькому "нічнику" школяра посадили розливати алкоголь на барі

Керівництво розважального закладу матиме справу з прокуратурою

У вінницькому "нічнику" школяра посадили…

У ході проведення перевірки Вінницькою місцевою прокуратурою встановлено факт використання в одному з нічних розважальних закладів м. Вінниці праці неповнолітнього хлопця. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

Так, посадові особи закладу прийняли юнака, якому виповнилось лише 16 років на роботу барменом у нічний клуб. У порушення вимог чинного законодавства неповнолітній працював упродовж грудня 2016 – січня 2017 року без укладення трудових договорів та попереднього проходження медичного огляду.

Крім того, хлопця залучали до нічних, надурочних робіт і робіт у вихідні дні, що категорично заборонено законодавством України. Повідомляється, що юнак у такому віці не мав права, навіть, знаходитися у даному закладі, не те, що працювати.

За словами заступника керівника Вінницької місцевої прокуратури Людмили Карманчук, - прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 172 КК України, тобто грубе порушення законодавства про працю, вчинене щодо неповнолітнього.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme