У Полтаві студенти провели День свідомого Валентина

Полтавські студенти-благодійники показали, як з користю святкувати 14 лютого

У Полтаві студенти провели День свідомог…

Нестандартний захід до дня закоханих провели студенти педагогічного університету та Української академії лідерства. На ньому усі охочі могли не лише розважатися, а й долучитися до благодійного ярмарку, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лтава.

На заході збирали кошти на кохлеарну імплантацію для Макара Іванченка, у якого виявили страшний діагноз - двобічна хронічна сенсоневральна глухота.

Після обстежень у Харкові та Києві хлопчику оформили інвалідність та порадили носити слуховий апарат. Із жовтня минулого року хлопець у черзі за отриманням системи імплантаційного слухопротезування за державні кошти. Наразі він – 287, а операція потрібна терміново.

Допомогти родині вирішили і полтавські студенти. Голова студради педагогічного університету Андрій Волошин зазначив, що у такий спосіб організатори хотіли показати молоді, як з користю можна святкувати 14 лютого. Назвали захід – День свідомого Валентина.

Різноманітна випічка, рукодільні вироби – все це охочі могли придбати на ярмарку. Організатори також розповіли, що долучали до благодійства небайдужих через соцмережі та студентство.

Заохочували і різноманітними майстер-класами, проводили арт-терапію та лекції про стосунки від викладачів і психологів.

Окрім того, всі бажаючі мали змогу відвідати танцювальні флешмоби, пофотографуватися в фотозоні і стати учасником творчого вечора.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme