UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Москві обстріляли автомобіль адвоката вбивці Нємцова

У Москві з травматичного пістолета обстріляли автомобіль адвоката Марка Каверзіна, який представляє інтереси фігуранта справи про вбивство політика Бориса Нємцова Заура Дадаєва

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Republic.

"Вчора вранці біля мого офісу в районі Парку Культури невідомі з травматики обстріляли мою машину і розбили скляний дах", - розповів Каверзін.

Інший адвокат у справі Нємцова Заурбек Садаханов раніше повідомив, що з його машини вкрали сумку з усіма матеріалами у кримінальній справі, а також особисті документи: посвідчення, паспорт і закордонний паспорт.

"Я вважаю, що на пограбування прямо пов'язане з цією кримінальною справою і моєю активною позицією", - сказав Садаханов.

Адвокат звернувся в поліцію, за його заявою почали дослідчу перевірку.

Нагадаємо, Московський окружний військовий суд почав розглядати справу про вбивство Нємцова в жовтні 2016 року. У справі п'ять фігурантів: колишній боєць батальйону "Сєвєр" Заур Дадаєв, брати Анзор і Шадід Губашеви, Темірлан Ескерханов і Хамзат Баха.

Їм інкримінуються злочини за пунктами "ж" і "з" частини другої статті 105 КК РФ (вбивство, вчинене організованою групою за наймом) і частини 3 статті 222 КК РФ (незаконний оборот зброї в складі групи осіб).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme