UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві проведуть вечер пам'яті видатного поета

Своїми спогадами поділяться друзі, родичі та колеги Михайла Ковалевського, якого не стало рік тому

У Миколаєві проведуть вечер пам'яті…

У п'ятницю, 17 лютого, о 16:00 в Центральній міській бібліотеці імені Марка Кропивницького відбудеться вечір спогадів "Світло пам'яті", присвячений пам'яті відомого миколаївця Михайла Ковалевського - професора філології, поета, художника, майстра народної творчості. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі міськради.

На вечорі зберуться рідні, друзі, колеги Ковалевського, який помер рік тому. Своїми спогадами поділяться миколаївський поет Качурин, професор та письменник Стариков, історик літератури, журналіст Мірошниченко, керівник ініціативної групи проекту видання серії "Обдаровані мудрістю" Геращенко, представники літературних об'єднань "Стапель", "Золотий парус" і багато інших.

Під час зустрічі прозвучать пісні на слова Ковалевського у виконанні композитора, заслуженого працівника культури України Долгова і дочки поета. Гості вечора зможуть ознайомитися з книжково-ілюстративної виставкою "Запалити зірку своєї душі у позаземному просторі: пам'яті Михайла Ковалевського" і художньою виставкою робіт майстра.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme