У Кривому Розі засудили ґвалтівника з пістолетом

У Кривому Розі чоловік, погрожуючи пістолетом, зґвалтував дівчину

У Кривому Розі засудили ґвалтівника з пі…

Про це йдеться у повідомлені прес-служби прокуратури Дніпропетровської області, передає Depo.Дніпро.

Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію прокуратури області та залишив без задоволення апеляційну скаргу громадянина, обвинуваченого у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.153 та ч.1 ст.187 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом; розбій).

У березні 2016 року 22-річний молодик у стані алкогольного сп'яніння близько четвертої години ранку побачив незнайому дівчину, яка проходила по алеї у Кривому Розі, та, погрожуючи пістолетом, примусив її піднятися до чагарників неподалік дитячого садка, де наніс потерпілій декілька ударів в обличчя, задовольнив статеву пристрасть неприродним способом, викрав її планшет та грошові кошти у сумі 100 гривень, після чого зник з місця злочину.

Вироком Тернівського районного суду м. Кривого Рогу чоловіка визнано винним у скоєнні вказаних злочинів та засуджено до 4 років ув'язнення. Не погодившись з призначеним покаранням, обвинувачений та прокурор оскаржували його суді.

Апеляційний суд Дніпропетровської області залишив без задоволення апеляційну скаргу молодика, проте підтримав позицію прокуратури області та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme