UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тернопільщина презентувала в столиці туристичний потенціал краю

Виставка туристично-мистецьких можливостей має назву "Благословенне Тернопілля"

Тернопільщина презентувала в столиці тур…

В Українському домі у Києві відбулася презентація туристично-мистецького потенціалу Тернопільщини із назвою "Благословенне Тернопілля", повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на допис очільника обласного центру Сергія Надала в ФБ.

Гості експозиції - члени уряду, депутати Верховної Ради, представники дипломатичних установ.

"Саме туризм у різних проявах є одним з найбільш перспективних напрямків розвитку місцевої економіки. Мерія міста поставила для себе ключові напрямки у розвитку міста в культурному, духовному, спортивному та діловому туризмі, - пише мер. - Для популяризації туризму Тернопіль має все необхідне, зокрема зручне логістичне положення, місто вже сьогодні є центром спортивного туризму, традиційної української культури та духовності, національного відродження українства, освітнім та інноваційним центром."

За словами Надала, Тернопільщина визначний духовно-релігійний центр, адже тут сконцентрована, чи не найбільша кількість сакральних місць християн Східного Обряду.

"Ми розуміємо, що туризм - це ділова візитівка міста. Чим більше доброго скажуть про нас в Україні та світі, тим більше прийде у місто інвесторів, ділових партнерів. Всім відомі такі міста, як польське Закопане чи швейцарський Давос. Тернопіль може стати також таким діловим центром для України," - переконаний мер.

У програмі презентації - етно-культурні особливості та щорічні фестивалі, які проводяться у місті, навчальні заклади та книговидавці, колекційні витвори та гастрономічні особливості краю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme