UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Скільком вінницьким сиротам усміхнулася доля

Є родини, готові усиновити по дві і навіть по три дитини

Скільком вінницьким сиротам усміхнулася…

Протягом 2016 року на Вінниччині усиновлено 42 дітей: 35 – громадянами України, 7 – іноземцями. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької ОДА.

За словами начальника служби у справах дітей облдержадміністрації Тетяни Дорош, нині на Вінниччині проживає 2523 дитини, які мають статус сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування. Це менше ніж 1% загальної кількості дитячого населення.

"Протягом 2016 року усиновлено 42 дітей, з них: 35 – громадянами України, 7 – іноземцями. Сформована база потенційних кандидатів в усиновителі, яка налічує 59 сімей та осіб. З них 4 сім'ї хочуть усиновити дитину до року, 20 сімей – дитину до 3 років, 19 сімей – дитину до 5 років, 17 сімей –дитину до 10 років. Слід зауважити, що 3 родини готові усиновити по 2 дитини, одна – 3 дитини", - повідомила Дорош.

Протягом 2016 року створено 4 дитячих будинків сімейного типу та 12 прийомних сімей. Влаштовано і довлаштовано до вже наявних прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу 80 дітей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme