UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Причетною до нападу на таксиста виявилася 19-річна жителька Миколаєва

Таксисту вдалося вискочити з авто та повідомити в поліцію: другого фігуранта справи правоохоронці ще розшукують 

Причетною до нападу на таксиста виявилас…

Однією з нападників на таксиста та заволодіння його авто 5 лютого виявилася дівчина. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі прокуратури.

Як стало відомо, вночі жінка та чоловік замовили таксі. "Під час руху автомобіля зловмисники, застосувавши фізичне насильство до водія таксі, намагалися незаконно заволодіти автомобілем "Хюндай Соната". Однак доведенню їхнього злочинного умислу до кінця завадив мешканець будинку, біля якого зупинилося таксі", - зазначили в прокуратурі.

Потерпілий зумів вискочити з автівки й відразу ж зателефонував до правоохоронців. 15 лютого затримали 19-річну мешканку Миколаєва, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні цього злочину. "Затриманій попередньо повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого, ч. 2 ст15 та ч.3 ст.289 КК України (замах на незаконне заволодіння транспортним засобом, пов'язане з насильством)", - йдеться в повідомленнні.

Наразі розшукується й другий фігурант справи та вирішується питання стосовно обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme