UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Правоохоронців масово перевірять на наркозалежність через запорізького прокурора-наркомана

Перевірити співробітників прокуратур на наркозалежність закликав генеральний прокурор України Юрій Луценко сьогодні, 15 лютого

Відповідну ініціативу генпрокурор озвучив на брифінгу щодо підсумків роботи прокуратури, передає портал Depo.Запоріжжя.

Юрій Луценко нагадав, що співробітник місцевої прокуратури в Запорізькій області не лише вживав наркотики, але й спонукав до цього інших, зокрема, колег-прокурорів.

"Кричущий факт - викриття співробітника місцевої прокуратури на Запоріжжі, що вживав наркотики. Причому вживав на аркушах із кримінального провадження. Схиляв інших до вживання, при цьому, і працівників прокуратури. Зараз він під вартою. Вимагаю від запорізького прокурора взяти цю справу під особистий контроль. Це нечувана ганьба для прокуратури ", - зазначив генпрокурор.

Луценко звернувся до керівників всіх обласних прокуратур з проханням провести перевірку співробітників на наркозалежність.

"Відповідні методики існують. Розумію, що це не передбачено нашим бюджетом, але, будь ласка, добровільно, добровільно-примусово, всі працівники прокуратури здали кров, волосся, нігті… Будь-який метод прийнятний. Але щоб всі пройшли перевірку на ступень наркозалежності", - наказав Луценко.

Нагадаємо, прокурора-наркомана на Запоріжжі викрили наприкінці січня. Він не лише сам вживав марихуану і метамфетамін, а й схиляв до цього колег і наркозалежних, перетворивши свою квартиру на притон. Його затримали безпосередньо під час вживання наркотиків. Згодом, з'явилося відео з прихованої камери, де запорізький прокурор затягується травою з "бульбулятора".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme