UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Правоохоронці розшукали зниклого неповнолітнього учня, який напередодні втік з гуртожитку

Хлопець повідомив, що втік через сварку із однолітком у гуртожитку ліцею та погрози з його сторони

Правоохоронці розшукали зниклого неповно…

У Миколаєві небайдужі громадяни допомогли поліцейським повернути батькам неповнолітнього втікача. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Раніше 13 лютого 15-річний учень самовільно залишив гуртожиток казанківського навчального закладу і місце його перебування було невідоме. Попередньо слідчі кваліфікували цю подію як умисне вбивство – за ч.1 ст.115 КК України.

Протягом доби, завдяки небайдужим громадянам та злагодженим діям правоохоронців Управління карного розшуку та відділу ювенальної превенції ГУНП в Миколаївській області, неповнолітнього було знайдено у Центральному районі Миколаєва.

Підліток розповів, що причиною його втечі стала сварка із однолітком у гуртожитку ліцею та погрози з його сторони. Побоюючись фізичної розправи, неповнолітній покинув гуртожиток та відправився до обласного центру.

Діставшись до Миколаєва рано-вранці, хлопчик мандрував вулицями міста у пошуках розваг, ретельно ховаючись під капюшоном, аби не бути впізнаним. Надвечір, зі слів неповнолітнього, йому стало соромно за свій вчинок та він вирішив повернутись додому. Але не маючи коштів на дорогу та розуміючи, що скоріш за все його вже розшукують, він почав підходити до перехожих та просити повідомити у поліцію про його місце перебування. На таке прохання відкликнулись двоє чоловіків, які і передали правоохоронцям мандрівника.

Правоохоронці провели профілактичну бесіду з неповнолітнім про неприпустимість такої поведінки. А відносно його батьків скали адміністративний протокол у порядку ст. 184 КУпАП "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme