Покинутого господарями пса влаштували працівником автозаправки

Історія з хеппі-ендом трапилась у Бразилії 

Покинутого господарями пса влаштували пр…

У Бразилії покинутого господарями пса влаштували працівником автозаправки. Драматична історія із хеппі-ендом трапилась у місті Можі-дас-Крузіс штату Сан Паулу, повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на TheDodo.

Власниця автозаправки Сабріна Планнерер якось помітила, що біля її закладу увесь час крутиться покинутий пес. Жінці стало його шкода, тож вирішила залишити у себе. Спочатку купила для нього будку, корм і поводок для прогулянок, а пізніше, помітивши, що її новий чотирилапий друг подобається клієнтам, влаштувала його… на роботу. Так у пса по кличці Негао з'явилась фірмова кепка працівника АЗС і беджик, що підтверджує його статус як працівника заправки.

Негао дуже відповідально підійшов до своєї нової посади. В його обов'язки входить зустрічати клієнтів і розважати їх, поки вони чекають на обслуговування.

Відвідувачам дуже подобається милий пес, деякі навіть повертаються спеціально для того, щоб подарувати йому якусь іграшку. Сабріна сподівається, що її вчинок стане позитивним прикладом для всіх, хто вирішить коли-небудь дати притулок покинутій тварині.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme