UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Патрульні та Укртрансбезпека перевіряють маршрутки Хмельницького

Патрульні спільно з колегами з Укртрансбезпеки проводять рейд щодо виявлення та припиненню порушень в сфері пасажирських перевезень

Патрульні та Укртрансбезпека перевіряють…

Спільні групи патрульних, співробітників Укртрансбезпеки, громадських активістів та журналістів перевіряли виконання водіями маршруток їхніх обов'язків, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на сторінку Романа Мартинюка у Фейсбук.

"Громадяни скаржаться на водіїв маршруток, щодо неякісних послуг, але слова громадян не завжди відповідають їх вчинкам. Сьогодні коли правопорушників зупиняли та притягали до відповідальності "стоячі" пасажири були невдоволені, адже їм приходилось виходити з маршруток", - пише Роман.

Правоохоронець закликає не словом, а ділом відстоювати свої права та якість наданих послуг. Такі рейди планують проводити систематично, тому розраховують на свідомість та подальшу підтримку пасажирів.

Правоохоронці нагадують, що відсутність білета - є підставою для притягнення їх до адміністративної відповідальності, тому заходячи у маршрутку вимагайте у водія видати вам білет.

"Кожен свідомий громадянин повинен відстоювати свої права та слідкувати за якістю наданих йому послуг. Якщо водій розмовляє по телефону, курить, перевозить стоячих пасажирів (в маршрутках де це заборонено), тощо, потрібно негайно фіксувати правопорушення на свій телефон та телефонувати на "102", - закликають правоохоронці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme