UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Патрульні просять мерію Миколаєва ліквідувати ями на вулицях, де їздять фури

Поліція зафіксувала видавлення дорожнього покриття на площі 2 тис. "квадратів" на вул. Трубінній

Патрульні просять мерію Миколаєва ліквід…

Працівники сектору безпеки дорожнього руху патрульної поліції Миколаєва перевірили виконання заходів, які ними зазначались у приписах до Департаменту ЖКГ щодо встановлення відсутніх люків оглядових колодязів та решіток зливової каналізації по вулиці Новозаводській. Вона визначена виконкомом для руху фур. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

За результатами перевірки встановили, що комунальники накрили більше 20 люків та решіток.

Проте незадовільним залишається стан дорожнього покриття. "Крім того, працівники сектору безпеки дорожнього руху встановили, що по вулиці Турбінній наявні видавлювання дорожнього профілю від 0.4 до 0.8 метрів площею понад 2000 квадратних метрів", - повідомили патрульні.

Поліція констатує, що стан вулиць Новозаводської та Турбінної є незадовільним, а на деяких ділянках небезпечним: вул. Турбінна, 15/1, 15-Б, вул. Новозаводська, 6-А, 10, 20 (завод АДІСЄМ) перетин з вулицею Електронною, Волонтерською, Дніпровською.

З метою усунення виявлених недоліків поліцейські видали приписи Департаменту ЖКГ та підготували інформацію до міськради.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme