Одеську мерію перевірять на "законність та ефективність" використання бюджету

Діяльність підрозділів одеського муніципалітету перевірятиме Державна аудиторська служба

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "7 канал", начальник Південного офісу Держаудитслужби Олег Муратов сьогодні, 15 лютого, повідомив про те, що Державна служба аудиту перевірить кілька департаментів Одеської міської ради.

За словами Муратова, на діяльність підрозділів міської ради звернуть пильну увагу.

"У найближчий час будемо перевіряти, напевно, такі ключові для міста департаменти, як департамент комунальної власності, як департамент дорожнього будівництва. У наступному кварталі це буде департамент міського господарства. Ну і плюс комунальні підприємства. Ми зараз будемо виходити на аудит цілого ряду підприємств... Тому мене не цікавлять цифри бюджету в цілому, мене цікавить в першу чергу по Одесі - наскільки ефективно і законно він використовується", - повідомив чиновник.

За словами Олега Муратова, були скарги за конкретними пунктами роботи мерії, а також депутатські звернення. "Наприклад, одна зі скарг стосується того, що приміщення, які виділяються громадським організаціям на пільгових умовах, використовуються не за цільовим призначенням. Громадським організаціям, ви розумієте. Є рішення, за 1 гривню їм виділяється приміщення і вони не завжди використовуються за цільовим призначенням. Є конкретні адреси, які ми перевіримо... Скарги стосувалися придбання будівлі для так званої нової мерії, ми теж це вивчаємо", - додав Муратов.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme