Головлікаря Неофітну будуть звільняти

Обласна рада намагатиметься позбавити посади головлікаря обласної спеціалізованої психіатричної лікарні № 2

Головлікаря Неофітну будуть звільняти…

В Сумській обласній раді зареєстровано проект рішення про звільнення з посади головного лікаря обласної спеціалізованої психіатричної лікарні № 2 Лілії Неофітної за систематичне порушення передбачених контрактом посадових обов'язків, повідомляє Depo.Суми.

У проекті йдеться, що у діях Лілії Павлівни вбачається систематичне порушення в частині недотримання норм температурного режиму, санітарно-епідеміологічних умов перебування осіб, яким надається психіатрична допомога, та інших передбачених законодавством прав і свобод цих осіб і умов праці фахівців та інших працівників, які беруть участь у наданні психіатричної допомоги у психіатричному закладі.

Автори проекту пропонують звільнити Неофітну Лілію Павлівну з посади головного лікаря комунального закладу Сумської обласної ради "Обласна спеціалізована психіатрична лікарня № 2" 24 лютого 2017 року з підстав передбачених контрактом, згідно із пунктом 8 статті 36 Кодексу законів про працю України.

З повним переліком звинувачень у бік Неофітної можна ознайомитись у відповідному проекті рішення на сайті обласної ради.

Нагадаємо, чергову сесію обласної ради її голова Володимир Токарь збирає 24 лютого 2017 року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme