На Одещині чоловік погрожував підірвати ціле місто

Поліцейським вдалося в найкоротші терміни встановити особу, яка зателефонувала на лінію "102"

Як передає Depo.Одеса, в Ізмаїльському відділі поліції в Одеській області, повідомили, що Болграді 32-річний чоловік зателефонував за номером "102" і повідомив адресу, за якою на його думку торгують спиртним. Однак порахувавши, що співробітники поліції довго їдуть на виклик, він зробив повторний дзвінок і заявив, що підірве весь Болград.

Поліцейським вдалося в найкоротші терміни встановити особу, яка телефонувала, яким виявився 32-річний житель Київської області, який проживає в даний час в Болграді. Чоловік виявився раніше судимий за вчинення грабежу та хуліганства і звільнився з місць позбавлення волі в жовтні 2016 року.

Правоохоронці відкрили за даним фактом кримінальну виробництво за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

За вчинене правопорушення лже-мінеру загрожує від двох до шести років позбавлення волі. На даний момент він затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення його про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрання йому запобіжного заходу.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme