UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині "сімка" врізалася у "Мерседес", є постраждалі

В ДТП постраждали 17 та 46-річні пасажирки легковика, яких відвезли до лікарні 

На Миколаївщині  "сімка"  врізалася у "М…

У Першотравенську внаслідок зіткнення автомобілів постраждали дві пасажирки. Розпочато кримінально провадження, встановлюються обставини аварії. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

13 грудня в районі перехрестя вулиць Київська та 12 Грудня у Першотравенську, зіткнулися мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter та автомобіль "ВАЗ-2107". В наслідок автоаварії постраждали 17 та 46 річні пасажирки легковика. Потерпілих було доставлено до медичного закладу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Встановлюються обставини скоєння дорожньо-транспортної пригоди, призначено проведення експертиз.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme