На львівський перинатальний центр виділять ще трохи грошей

Профільна комісія Львівської облради просить виділити фінансування із обласного бюджету

Виділених Кабміном 45 млн грн на реконструкцію Львівського перинатального центру є недостатньо. Аби завершити ремонтні роботи цьогоріч потрібне співфінансування з обласного бюджету. З цією заявою виступив голова медичної комісії обласної ради Михайло Гичка під час пленарного засідання, пише Depo.Львів.

"Те, що Кабмін виділив 45 млн грн на реконструкцію Перинатального центру є дуже і дуже добре. Однак, аби ремонтні роботи були завершені цьогоріч потрібно додаткові кошти. Наша комісія звертається до Львівської обласної ради з проханням розглянути можливість співфінансування з обласного бюджету", - зазначив Михайло Гичка.

Нагадаємо, напередодні трудовий колектив Перинатального центру виступив на засіданні медичної комісії.

Працівники наголосили, що виділених Кабміном грошей є недостатньо, тож звернулися до обласної ради відшукати можливість співфінансування з обласного бюджету.

Львівський обласний клінічний перинатальний центр – найпотужніший медичний заклад охорони материнства і дитинства Львівщини. З вересня 2013 року його закрили на реконструкцію.

Щорічно у ЛОКПЦ надавалась медична допомога більше 8 000 пацієнтів: близько 4000 пологів і 4800 оперативних втручань. Роботу основного медичного закладу охорони здоров'я матері та дитини у Львівській області забезпечували 437 висококваліфікованих медичних працівників, з яких близько 60% – лікарі вищої кваліфікаційної категорії. У лікарні функціонувало 8 відділень, де налічувалось 255 ліжко-місць.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme