На Львівщині розпочалася комплексна перевірка стану цивільного захисту населення

Комплексна перевірка триватиме до 22 лютого

У Львівській області розпочалася комплексна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення. Про це під час апаратної наради повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, пише Depo.Львів.

Під час заходу буде проаналізований стан виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки, діяльність аварійно-рятувальних служб у Львівській області та діяльність Головного управління ДСНС України у Львівській області. Очолив комісію Перший заступник Голови ДСНС України Олег Мельчуцький.

Члени комісії перевірять роботу органів влади, підприємств, установ і організацій та спеціалізованих служб цивільного захисту на предмет дотримання пожежної та техногенної безпеки, готовність аварійно-рятувальних служб реагувати на виникнення надзвичайних ситуацій, стан інженерного, медичного, біологічного та хімічного захисту населення, систему здійснення оповіщення тощо. Комплексна перевірка триватиме з 13 по 22 лютого.

Головною метою контролю за виконанням вимог законів з питань цивільного захисту є важливість концентрації уваги на проблемних моментах та покращення стану системи цивільного захисту населення.

За результатами перевірки будуть визначені проблемні питання у регіоні та визначений рівень взаємодії між усіма екстреними службами області.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme