UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Ізяславщині готуються до паводків та льодоходу

Відбулися тактико-спеціальні навчання щодо дій при можливих весняних надзвичайних подій

На Ізяславщині готуються до паводків та…

В Ізяславському районі провели тактико-спеціальні навчання щодо дій в умовах льодоходу, повені та паводку, повідомляє Depo.Хмельницький.

Поблизу центрального мосту Ізяслава під керівництвом голови райдержадміністрації, начальника цивільного захисту району відбулися тактико-спеціальні навчання щодо дій органів управління і спеціалізованих служб цивільного захисту у надзвичайних ситуаціях та подіях, пов'язаних з паводками, повенями та льодоходом.

Відпрацьовували координацію дій фахівців органів виконавчої влади, служб цивільного захисту, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підприємств, організацій, установ та сил цивільного захисту в умовах пропуску льодоходу, повені і паводка на території району.

У вишколі взяли участь рятівники, правоохоронці, медики, енергетики, газовики, комунальні та інші служби району.

Відпрацювали рівень готовності Ізяславської районної ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту Хмельницької області до дій при попередженні та ліквідації надзвичайних ситуацій, а також реальність планування заходів щодо попередження виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних з життєзабезпеченням населення.

Моделювали усі можливі найгірші варіанти розвитку надзвичайної ситуації і можливість запобігти руйнуванню гідроспоруди та прориву шлюзу.

Рятувальники відпрацювували дії під час гасіння умовної пожежі на МГЕС "Укренергоінвест", яка виникла внаслідок прориву дамби на Горині, а також роботи щодо транспортування потерпілих із зони підтоплення та роботи з мінімізації можливих наслідків підтоплення житлових будинків.

Одночасно ремонтні бригади усували несправності в електро- і газових комунікаціях. Окрім того, розгорнули пункти обігріву та польову кухню.

За словами голови райдержадміністрації Бориса Яцкова, підрозділи оперативно реагують та чітко взаємодіють між собою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme