На Харківщині рецидивіст зухвало пограбував жінку

На Харківщині рецидивіст пограбував жінку просто в ліфті

На Харківщині рецидивіст зухвало пограбу…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, до чергової частини Куп'янського ВП надійшла інформація від 39-річної мешканки селища Ківшарівка, що якийсь невідомий відібрав у неї пакет та сумочку з грошима.

За відомостями поліції, жінка їхала у ліфті з невідомим чоловіком та коли вийшла на першому поверсі, зловмисник збив її з ніг та заволодів пакетом та сумкою, де знаходилися 6 тис. грн, й зник з місця злочину.

Правоохоронці затримали підозрюваного. Ним виявився раніше судимий 42-річний мешканець району, якого було раніше оголошено у розшук. Підозрюваний не став заперечувати своєї провини. Чоловік пояснив, що скоїв злочин через відсутність грошей. Всі кошти витратив на свої потреби.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 4років.

Підозрюваного затримано згідно зі ст. 208 КПК України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Куп'янського ВП.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme