Львів'ян запрошують на "Свято Бабака"

Програмою свята передбачено святковий виступ гуртківців центру, частування весняними жайворонками та весняний прогноз бабака

Як повідомляє Depo.Львів, кожного року, 15 лютого, у Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі спостерігають за поведінкою бабаків, які на свято Стрітення віщують весну. Традиційно львів'ян та гостей міста запрошують долучитися до святкових заходів.

Також існує прикмета: якщо бабак, вилізши з будиночка, побачить свою тінь (надворі буде сонячно), то весна буде пізньою. У народі цей день ще називають Зимобором, коли "зима з весною стрічається та силами міряються, кому ще панувати", - розповідають у Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі.

Отож, усіх львів'ян та гостей міста запрошують 15 лютого 2017 року о 12.00 годині на Свято Бабака (Стрітення), яке відбудеться у Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі за адресою: м. Львів, вул. Кубанська, 12.

Програмою свята передбачено святковий виступ гуртківців центру, частування весняними жайворонками та весняний прогноз бабака.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme