Команда Трампа контактувала з російською розвідкою під час виборів, – NYT

Спецслужби США зараз проводять розслідування, одним з елементів якого є контакти, які були встановлені між членами президентської команди Дональда Трампа та представниками розвідки Росії

Команда Трампа контактувала з російською…

Про це виданню NYTimes заявили чотири джерела на правах анонімності, адже зараз ще триває слідство по цій справі.

За їх даними, правоохоронні органи та розвідувальні структури, проводячи розслідування хакерських атаки на сервери Національного комітету Демократичної партії, та для встановлення фактів, чи Росія намагається вплинути на результати виборів у США, перехопили телефонні розмови представників передвиборного штабу Трампа та інших пов'язаних з ним людей з "високопоставленими представниками російської розвідки протягом року, що передував виборам".

З російської сторони контакти також включали в себе представників російського керівництва, не пов'язаних зі спецслужбами.

Одним з представників Трампа, з ким велися переговори, був Пол мана форт, який деякий час очолював президентську кампанію Трампа. Саме він свого часу був політичним консультантом в Україні у Віктора Януковича. Мана форт всі звинувачення в свій бік відкидає.

В статті зазначається, що розслідування не отримало доказів, що саме команда Трампа причетна до цих хакерських атак. Окрім того, джерела видання не повідомляють, хто ще з команди Трампа брав у цьому участь, а також які конкретно питання обговорювалися.

Нагадаємо, екс-радник Трампа з нацбезпеки Майкл Флінн заявив, що в розмовах з послом він "не перетинав кордонів" і не зачіпав тему санкцій, введених США проти Росії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme