Харків'яни згадають загиблих внаслідок кривавого теракту

У Харкові 22 лютого проведуть акцію пам'яті загиблих внаслідок теракту біля Палацу Спорту

Харків'яни згадають загиблих внаслі…

Як передає Depo.Харків, анонс акції опублікований на сайті "Євромайдан. Харків".

"Представники "руського міру" проявили свою звірячу суть. Вони просто підірвали нашу ходу протипіхотною міною. Четверо загиблих, більше десятка поранених. Тільки випадково проїжджаюча машина закрила своїм кузовом більшу частину осколків, чим врятувала десятки людей від загибелі та поранень", - зазначили організатори.

Акція пам'яті пройде 22 лютого. Початок о 12:30.

Довідка Depo.Харків. 22 лютого 2015 року в Харкові під час траурної ходи, присвяченої пам'яті героїв Небесної сотні та загиблим на Донеччині, біля Палацу спорту на проспекті Петра Григоренка (тоді – проспект Маршала Жукова) стався теракт, внаслідок якого загинули четверо людей та дев'ятеро отримали поранення.

Чотири дні потому СБУ заявила про затримання за підозрою у скоєнні теракту трьох чоловіків. Згідно до офіційного повідомлення Фрунзенського райсуду, підозрювані - Володимир Дворніков, Віктор Тетюцький та Сергій Башликов. За даними силовиків, чоловіків завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку в Бєлгороді, а за вчинення теракту повинні були отримати 10 тис. дол.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme