Гроші на медичне обладнання для обласної дитячої лікарні збирала вся Сумщина

В області відбулася XI Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця"

Гроші на медичне обладнання для обласної…

За зібрані кошти її організатори закупили сучасне медичне обладнання для реанімаційного відділення Сумської обласної дитячої клінічної лікарні, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу сумської ОДА.

Благодійна акція "Серце до серця" є традиційною для Сумщини. Більше 10 років волонтери та небайдужі люди збирають кошти на придбання медичного обладнання для дитячих лікарень.

Як повідомила керівник Сумського обласного відділення ВБФ "Серце до серця" Крістіна Сахно, кошти на обладнання збирала вся Сумщина.

"У 2016 році вдалось зібрати 223 тисячі 118 гривень. На цю суму було закуплене обладнання для реанімаційного відділення Сумської обласної дитячої клінічної лікарні, а саме два пульсометри, медичний відсмоктувач, два монітори пацієнта та 263 шприци для забору медикаментів", – повідомила волонтерка.

За словами лікаря-анестезіолога Сумської обласної дитячої клінічної лікарні Олександра Лобанова, ця апаратура вкрай необхідна для медичного закладу. Вона використовується для спостереження за станом пацієнта відділення реанімації.

Загалом, за час дії в області акції "Серце до серця" волонтери передали сумським лікарням медичної апаратури на суму понад один мільйон гривень. Завдяки їх зусиллям врятоване не одне життя в області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme