ФСБ муштрує ЗМІ бойовиків

Федеральна служба безпеки Росії проводить тренінги для ЗМІ, підконтрольних бойовикам

Про це повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"У ЗМІ "ДНР" і в проросійських групах соціальних мереж триває нагнітання обстановки за рахунок постійної подачі інформації про обстріл з боку ЗСУ, руйнування і загибелі мирних громадян, бойових зіткненнях", - написав Тимчук.

За словами нардепа, ФСБ Росії проводили семінар з метою підвищення ефективності дезінформаційно-пропагандистської діяльності підконтрольних терористам "ЗМІ".

"ФСБ Росії організовує тренінги з "журналістами" з "Л-ДНР". Так, згідно з оперативними даними, в н.п. Ростов-на-Дону (Росія) в готелі "Зірка" (Соборний пров., 104) пройшов триденний семінар для представників медіа та "міністерства інформації" "ДНР". Участь в семінарі взяли представники підконтрольних терористам ЗМІ – "Голос Республіки", "Кочегарка", "Перший республіканський телеканал ДНР", "Ваш Іловайськ" і ін., а також 5 працівників "міністерства інформації ДНР".

Семінар проводили представники російських пропагандистських ЗМІ - Life (колишній LifeNews), Росія 24, Перший канал (ОРТ), "Комсомольська правда – Москва". Офіційна тема семінару – "Підвищення якості медіаконтенту". Семінар проходив при кураторстві ФСБ Росії, з метою доведення до представників "ДНР" основних методів ведення інформаційної війни і активізації дезінформації", - розповів Тимчук.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme