Три технології, які змінять сучасний секс

У XX столітті сексуальною революцією назвали розкутість, міні-спідниці та розповсюдження презервативів. У XXI столітті сексуальна революція буде значно більш технологічною і радикальною

З усіх базових дій людини секс за останні тисячоліття зазнав найменших змін. Навіть сексуальна революція, що почалася у XX минулого століття і принесла світу свободу висловлювань про секс, відверті сцени в кіно і різноманітні засоби контрацепції істотно не вплинули на секс і ставлення до нього, передає Depo.uа з посиланням на "НВ".

Все зміниться в найближчому майбутньому. На підході деякі інновації, які докорінно змінять уявлення про секс і його роль у сучасному суспільстві.

Ідеальна контрацепція

Експериментальний препарат Vasalgel обіцяє стати справжньою революцією у нелегкій боротьбі сучасної медицини з небажаним зачаттям.

А жінки і зовсім будуть від нього в захваті. З тієї простої причини, що він передбачає ідеальну контрацепцію без їх участі.

Vasalgel являє собою препарат, який вводиться в чоловічий організм простою ін'єкцією гелю. Гель перекриває рух в сім'явивідних потоках, по яких сперма рухається до статевого члена. Дію препарату можна перервати в будь-який момент, зробивши ще одну ін'єкцію речовини, яке призведе до розсмоктування гелевої пробки в сім'явивідних потоках.

Випробування на мавпах вже показали 100%-ву ефективність препарату. У тестових групах макак-резусів вагітностей не зафіксовано.

Найближчим часом будуть розпочаті випробування на людях. Розробники сподіваються розпочати продаж Vaselgel, який здатний радикально змінити ринок засобів контрацепції, вже у 2018 році.

Віртуальне 3D-порно

Насправді, такий заголовок добре звучить, але не зовсім точно відображає суть питання. Технології віртуальної реальності вже сьогодні активно застосовуються для екскурсів у хвилюючий (деяких) світ порнографії.

Але поєднання декількох пристроїв віртуальної реальності, наприклад, таких як Oculus Rift і Leap Motion може відкрити двері для настання цієї епохи віртуального сексу.

Перший пристрій (окуляри віртуальної реальності) дасть користувачу реалістичну картинку, яка переносить його в іншу реальність. А другий (гаджет розпізнає жести і переводить їх в команди для комп'ютера) дозволить оперувати в цій віртуальній реальності власними руками. В буквальному сенсі цього слова.

Устройства виртуальной реальности помогут достичь прежде неслыханных ощущений в сексе

Пристрої віртуальної реальності допоможуть досягти раніше нечуваних відчуттів у сексі

В таких умовах легко уявити собі сценарій сексу Юлія Цезаря з Клеопатрою в звичайній київській квартирі.

Або ж безболісну процедуру зміни статі. На час. Простіше кажучи, термін віртуальний секс набуде зовсім іншого значення.

Ерогенна зона

Жарту про те, що мозок — головна ерогенна зона, вже багато століть. І ось нарешті в XXI столітті людина зможе не тольку жартувати на цю тему, але і активно використовувати всі сексуальні можливості мозку.

Наприклад, використовуючи мозкові імпланти. На думку футуролога Золтана Іствана, наука вже знає про мозок достатньо, щоб створити імпланти, які зможуть стимулювати ті центри, які відповідають за сексуальну насолоду, безпосередньо, минаючи, власне, процес заняття сексом.

Тут відкриваються абсолютно неймовірні перспективи, оскільки теоретично це дасть можливість отримувати сексуальну насолоду взагалі без партнерів. А також дозволить випробувати всі принади сексу тим людям, які в силу різних обставин не мають для цього фізичних можливостей.

Також можна припустити створення мережевих пристроїв, які дозволять все ж займатися сексом разом з кимось, але на відстані. Подібно до того, як це було іронічно показано колись в комедійному фантастичному бойовику Руйнівник, секс більше не буде вимагати фізичних дотиків і "обміну рідинами". Втім, у фільмі герой Сильвестра Сталлоне все ж переконав героїню Сандри Баллок, що старий добрий секс краще.

Благодаря имплантам станет возможным воздействовать напрямую на участки мозга, отвечающие за сексуальные ощущения, предполагают некоторые медики

Завдяки імплантам стане можливим впливати безпосередньо на ділянки мозку, що відповідають за сексуальні відчуття, припускають деякі медики

Роботи над різного роду мозковими імплантами активно ведуться в різних лабораторіях світу. І в деяких випадках мова йде про технології набагато складніші, ніж проста стимуляція певних зон мозку.

Наприклад, американські військові працюють над імплантом, який допомагає відновити забуті спогади.

Тірі Азіз, нейрофізіолог з Оксфордського університету, стверджує, що управління сексуальними відчуттями цілком можливі безпосередньо в мозку, шляхом впливу на певні клітини мозку.

А доктор Томас Мелой з Медичного центру Форсайта в Північній Кароліні проводить експерименти з впливом на сексуальні відчуття через спинний мозок вже майже 10 років.

Він використовував електроди, імплантовані в спинний мозок пацієнток для посилення їх сексуальних відчуттів. Більшість пацієнток констатували позитивний ефект. Втім, фокус-група була дуже маленькою, визнає Мелой.

Як би там не було, в медичному світі поступово зміцнюється думка про використання технологій для покращення відчуттів від сексу. Деякі медики навіть починають використовувати терміна sexual engeneering. Поки, правда, в іронічному ключі.

Термін позначає застосування високих технологій для стимуляції сексуальних відчуттів у здорових пацієнтів або повернення самої можливості сексу тим, хто втратив її в силу різних причин — травми, хвороби, вік.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme