UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Жителі Вознесенська борються за відновлення руху потягу "Херсон - Львів"

Сполучення потягу має охопити дев'ять районів області, але для цього треба зібрати підписи під петицією

Жителі Вознесенська борються за відновле…

Міська влада Вознесенська закликає городян і не тільки проголосувати за петицію щодо відновлення руху потягу Херсон-Львів через м. Вознесенськ. Про це йдеться на сторінці "Міська влада Вознесенська" у "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Зазначається, що у жителів Миколаївщини з'явилась унікальна можливість відновити залізничне сполучення південних та західних областей України через Вознесенськ, Южноукраїнськ, Первомайськ, вузлові станції Колосівку та Помічну, а також райони: Веселинівський, Вознесенський, Єланецький, Доманівський, Братський, Первшотравенський, Арбузинський, Врадіївський та Кривоозерський.

3 лютого за ініціативи небайдужих мешканців Вознесенська та від імені депутатів Вознесенської міської та районної рад Миколаївської області, було зареєстровано електронну петицію до Кабінету Міністрів України на урядовому порталі "Про відновлення руху потягу Херсон-Львів через м. Вознесенськ". Для того, щоб петицію розглянули, потрібно зібрати 25 000 підписів. Станом на 13 лютого зібрано лише 481 голос. До кінця збору підписів залишилось 78 днів. Закликаю усіх небайдужих підписатися під нею.

У зв'язку з цим, жителям Миколаївщини пропонують зареєструватися та підписати петицію: "25 000 тисяч голосів реально зібрати, якщо мешканці 3 міст та сусідніх районів згуртуються й підпишуть петицію. Разом ми досягнем поставленої мети", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Європейський банк виділив кошти на електрифікацію лінії "Долинська-Миколаїв-Колосівка". Інвестиційний банк надасть 150 млн євро кредитних коштів під державні гарантії, а ще 150 млн євро кошти банку реконструкції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme