UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Заробітчанин з Луганщини розповів, як його на Росії два роки тримали в ізоляторі

Житель Попасної, що на Луганщині, розповів, як його на Росії затримали на 10 днів і майже два роки не випускали з ізолятора для іноземців

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-центр СБУ.

Повідомляється, що у 2014 році молодик із двома друзями поїхав на заробітки до Москви.

"Українцям пообіцяли високооплачувану роботу на будівництві станції метрополітену. Чоловіки пропрацювали три місяці, за які їм не заплатили, і вирішили знайти іншу роботу, щоб були гроші на повернення додому. Однак в Твері жителя Луганщини затримала поліція за порушення міграційного законодавства Росії", - йдеться у повідомленні.

За рішенням суду протягом 10 днів чоловіка мали депортувати з країни, однак його майже два роки довелося просидіти в ізоляторі для іноземців.

"Чоловік постійно зазнавав принижень, неодноразово російські правоохоронці намагалися його завербувати для таємного співробітництва проти України", - повідомляють у СБУ.

Зазначається, що перебуваючи в ізоляторі, він дізнався багато цікавого про фінансові махінації, до яких вдається адміністрація ізолятора для іноземців.

"Замість 800 рублів на добу на кожного ув'язненого витрачалося 200. Також адміністрація вказувала завищені ціни на авіаквитки для відправки іноземців на батьківщину", - розповів він працівникам відомства.

Після повернення додому, чоловік прийшов до СБУ, де розповів про свої "пригоди" на Росії.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme