UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запорізькі майстрині рингу везуть медалі з Ковеля

Запоріжанки відзначились на національній першості з боксу, що приймав Ковель

Повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на Федерацію боксу України.

У Ковелі відбувся чемпіонат України з боксу серед жінок, молоді та юніорок. Запорізьку область представили п'ять майстринь шкіряних рукавичок. Додому наші дівчата везуть три нагороди. Найвищий результат має Яна Кучеренко, яка виступила серед юніорок у вазі 54 кг. У півфінальному бою запоріжанка перемогла спортсменку з Івано-франківської області, а у фіналі з рахунком 3:0 виграла у львів'янки Юлії Марушкевич і стала чемпіонкою України з боксу. Срібло у цій віковій категорії у вазі 66 кг здобула Тетяна Посунько. Свій шлях до медалі розпочала з півфіналу, де перемогла спортсменку з Дніпра, а ось у поєдинку за "золото" поступилася тернопільчанці Олесі Крисюк. Ще одну нагороду до запорізької скарбнички поклала Валерія Семенченко, яка виступала у категорії 51 кг серед жінок. На ковельському ринзі наша землячка провела два поєдинки. У першому виграла у харків'янки, а у другому поступилася волинянці, тож має "бронзу".

А ось дівчата, які представляли Запоріжжя серед молоді, залишились без нагород. Єлизавета Косенко і Ольга Шалімова програли у стартових поєдинках і стали п'ятими.

Цей чемпіонат України був одним із головних внутрішніх стартів року і слугував відбором до національної збірної країни, яка у травні відправиться на Чемпіонат Європи, а в листопаді змагатиметься за нагороди світової першості.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme