За час блокади на Донбасі не пропустили близько 580 поїздів (ФОТО)

За весь час торгової блокади на Донбасі не змогли проїхати близько 580 поїздів

Як передає Depo.Донбас з посиланням на сторінку штабу блокади на Facebook, нині заблокованими лишаються три основні залізничні гілки.

Повідомляється, що у Луганській області залізничне сполучення заблоковане в районі станції Светланове і Гірське-Золоте. Блокування триває вже 20 днів. Зазначається, що там припинили переміщення близько 14 400 вагонів (близько 250 поїздів) і колії блокуються шляхом їхнього пошкодження.

"У Донецькій області залізничне сполучення заблоковане в районі Бахмута вже 12 днів. За цей час не пропустили близько 7200 вагонів (близько 120 потягів). Фізично проходження поїздів неможливо способом блокування шляхів тепловозом", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на одній з основних гілок залізничного сполучення на Донеччині в районі станції Кривий Торець блокада здійснюється 4 дні. За цей час не пропустили 12 500 вагонів (близько 210 поїздів).

Як повідомлялося раніше, поліція і прокуратура Донецької області за фактами блокування залізниці відкрили чотири кримінальних провадження.

Нагадаємо, 10 лютого учасники блокади Донбасу зааблокували основну магістраль Ясинувата-Костянтинівка. Блокада здійснюється на ділянці біля станції Фенольна.

Також заблокована станція під Бахмутом і колії на Луганщині.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme